Uz Tende Istra nađite rješenje za hlad u vašem vrtu

Uz Tende Istra nađite rješenje za hlad u vašem vrtu

Klasični dvorišni šator pruža malu površinu hlada za ljubavno sjedalo i nekoliko pletenih stolaca. Viseće zavjese također se mogu navući za više sjene ili dodatnu privatnost. Ovo jeftino rješenje također je manje trajno od pergole ili sjenice i Tende Istra kažu da je trenutno jako popularno kod kupaca.

Udvostručite sjenu koju vaša pergola pruža biljkama penjačicama. Ova je struktura prekrivena lišćem i vinovom lozom koja vašem dvorištu daje još više hlada. Osim toga, ima prekrasno viseće cvijeće koje poboljšava izgled pergole.

Uz Tende Istra nađite rješenje za hlad u vašem vrtu

Ako vaša natkrivena veranda ili terasa ne nudi dovoljno hlada, dodajte malo više novaca u budžet za to, Tende Istra smatraju da će vam se investicija isplatiti. Jednostavno postavljanje velikog kišobrana na palubu dodaje dodatnu hladovinu za prostor za sjedenje. Natkriveni trijem također štiti blagovaonicu, tako da većina dvorišta ima hladovinu.

Dodavanje tende pričvršćene na vaš dom stvara više hlada, a može čak i prekriti postojeću terasu. Ovakva moderna građevina ima metalni krov, ali drvene grede koje daju prirodan izgled. Čak i ovo Tende Istra mogu postaviti za vas. Također nudi prostor za vješanje svjetiljki, ljuljačke na trijemu ili viseće stolice.

Ponekad ćete možda morati upotrijebiti nekoliko različitih rješenja kako biste dodali hlad u svoje dvorište. Drvena pergola prekriva vanjski roštilj i kuhinjski prostor. Dva velika suncobrana za terasu također dodaju boju i sjenu na svaki stol za blagovanje i mogu se pomicati zajedno sa stolovima i stolicama. Za ovakvu kombinaciju Tende Istra nude sva svoja rješenja.

Srećom za ljubitelje prirode, postoji daleko više nadogradnji prostorija na otvorenom nego prije samo deset godina, što je jednako većem izboru za gotovo svaki budžet. Naprimjer, tkanina za vanjske radove sada je široko dostupna (u gotovo svim bojama ili uzorcima) i nudi odlično rješenje srednje cijene za zasjenjenje vanjskih terasa, a Tende Istra imaju cijelu paletu boja u ponudi. Možete izabrati tkaninu koja će se najbolje uklopiti u vaš prostor.